Ryanair FR7372 (RYR7372)

22. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (20 min te laat).
VLC
Valencia
TERMINAL: 1
POORT: 7
->
37m
276km / 170mi
PMI
Palma de Mallorca
TERMINAL: 1
POORT: N
  22 mei 13:18 CEST
22 May 12:35
11:18 UTC
43 min te laat
22 May 13:55 CEST
22 May 13:35
11:55 UTC
20 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4CADBF
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
276km  171mi
WERKELIJKE AFSTAND
331km  205mi
+19%
VLUCHT TIJD
0 hours 57 min
VLUCHTEN / WEEK
60 Vluchten
STIPTHEID
12 Vluchten/week vertraagd
80% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
169 zitplaatsen/Vlucht
43,876 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
40kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
24. jun
Geland
FR7372
VLC -> PMI
23. jun
Geland
FR7372
VLC -> PMI
22. jun
Geland
FR7372
VLC -> PMI
21. jun
Geland
FR7372
VLC -> PMI
20. jun
Geland
FR7372
VLC -> PMI

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
FR4105
WRO -> GDN
24. jun
Geland
FR7573
IBZ -> ALC
24. jun
Geland
FR3198
BOD -> BCN
24. jun
Geland
FR3196
AGP -> BCN
24. jun
Geland
FR91
CFU -> ATH

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.