Ryanair FR7227 (RYR7227)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (18 min te laat).
->
1h 31m
1,092km / 674mi
KRK
Krakow
TERMINAL: T
POORT: 4
  17 apr 00:47 EEST
17 Apr 00:00
16. apr 21:47 UTC
47 min te laat
17 Apr 01:18 CEST
17 Apr 01:00
16. apr 23:18 UTC
18 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
48C121
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mrt 2016
8 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Ma
DIRECTE AFSTAND
1,092km  678mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,133km  704mi
+3%
VLUCHT TIJD
2 hours 0 min
VLUCHTEN / WEEK
7 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
86% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
191 zitplaatsen/Vlucht
5,539 zitplaatsen/week

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
29. mei
Geland
FR7227
SKG -> KRK
22. mei
Geland
FR7227
SKG -> KRK
15. mei
Geland
FR7227
SKG -> KRK
08. mei
Geland
FR7227
SKG -> KRK
01. mei
Geland
FR7227
SKG -> KRK

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
29. mei
Geland
FR6361
PMI -> BCN
29. mei
Geland
FR4242
VIT -> AGP
29. mei
Geland
FR8140
IBZ -> BCN
29. mei
Geland
FR9317
HEL -> WMI
29. mei
Geland
FR2643
RIX -> STN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.