Ryanair FR648 (RYR648)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 18 dagen geleden (8 min te laat).
CPH
Copenhagen
TERMINAL: 2
POORT: F7
->
3h 9m
2,474km / 1,527mi
AGP
Malaga
POORT: PAX
  25 jun 10:58 CEST
25 Jun 10:15
08:58 UTC
43 min te laat
25 Jun 14:08 CEST
25 Jun 14:00
12:08 UTC
8 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4CA9A9
ZITPLAATS CONFIGURATIE
197 zitplaatsen
197 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
okt 2019
4 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Ma, Di, Wo, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
2,474km  1,537mi
WERKELIJKE AFSTAND
2,553km  1,586mi
+3%
VLUCHT TIJD
3 hours 45 min
VLUCHTEN / WEEK
39 Vluchten
STIPTHEID
9 Vluchten/week vertraagd
76% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
185 zitplaatsen/Vlucht
31,188 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
524kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
14. jul
Op Tijd
FR648
CPH -> AGP
13. jul
Geland
FR648
CPH -> AGP
11. jul
Geland
FR648
CPH -> AGP
10. jul
Geland
FR648
CPH -> AGP
09. jul
Geland
FR648
CPH -> AGP

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
14. jul
Geland
FR7210
IBZ -> VLC
14. jul
Geland
FR5155
CFU -> BLQ
13. jul
Geland
FR343
DUB -> LTN
13. jul
Geland
FR449
LPL -> DUB
13. jul
Geland
FR5564
GLA -> DUB

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.