Ryanair FR2683 (RYR2683)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (3 min te laat).
->
1h 50m
1,082km / 668mi
BGY
Milan
POORT: B2
  17 apr 00:12 EEST
17 Apr 00:00
16. apr 21:12 UTC
12 min te laat
17 Apr 01:03 CEST
17 Apr 01:00
16. apr 23:03 UTC
3 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
48C222
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mei 2018
6 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
3x per week
Ma, Wo, Za
DIRECTE AFSTAND
1,082km  672mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,165km  724mi
+7%
VLUCHT TIJD
2 hours 2 min
VLUCHTEN / WEEK
20 Vluchten
STIPTHEID
5 Vluchten/week vertraagd
75% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
190 zitplaatsen/Vlucht
16,211 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
116kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
19. mei
Geland
FR2683
CLJ -> BGY
16. mei
Geland
FR2683
CLJ -> BGY
14. mei
Geland
FR2683
CLJ -> BGY
12. mei
Geland
FR2683
CLJ -> BGY
09. mei
Geland
FR2683
CLJ -> BGY

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
20. mei
Geland
FR7573
IBZ -> ALC
20. mei
Geland
FR3198
BOD -> BCN
20. mei
Geland
FR3196
AGP -> BCN
20. mei
Geland
FR7995
RIX -> KRK
20. mei
Geland
FR8488
RIX -> ARN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.