Ryanair FR2947 (RYR2947)

18. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (3 min eerder).
->
1h 57m
1,316km / 812mi
MAD
Madrid
TERMINAL: 1
POORT: 1
  18 mei 11:08 CEST
18 May 10:40
09:08 UTC
28 min te laat
18 May 13:06 CEST
18 May 13:10
11:06 UTC
3 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4CA73B
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mrt 2009
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Ma, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,316km  817mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,376km  855mi
+4%
VLUCHT TIJD
2 hours 28 min
VLUCHTEN / WEEK
61 Vluchten
STIPTHEID
11 Vluchten/week vertraagd
82% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
176 zitplaatsen/Vlucht
46,399 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
164kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
24. jun
Vertraagd
FR2947
BRU -> MAD
23. jun
Geland
FR2947
BRU -> MAD
22. jun
Geland
FR2947
BRU -> MAD
21. jun
Geland
FR2947
BRU -> MAD
20. jun
Geland
FR2947
BRU -> MAD

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
FR4105
WRO -> GDN
24. jun
Geland
FR7573
IBZ -> ALC
24. jun
Geland
FR3198
BOD -> BCN
24. jun
Geland
FR3196
AGP -> BCN
24. jun
Geland
FR91
CFU -> ATH

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.