Lufthansa LH1497 (DLH1497)

15. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 29 dagen geleden (10 min eerder).
LIS
Lisbon
TERMINAL: 1
POORT: 12
->
2h 26m
1,876km / 1,158mi
FRA
Frankfurt
TERMINAL: 1
POORT: A30
  15 jun 05:28 WEST
15 Jun 05:05
04:28 UTC
23 min te laat
15 Jun 08:54 CEST
15 Jun 09:05
06:54 UTC
10 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
LH / DLH
LAND
Germany
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
3C6667
ZITPLAATS CONFIGURATIE
200 zitplaatsen
200 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jul 2000
24 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,876km  1,165mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,999km  1,242mi
+6%
VLUCHT TIJD
3 hours 2 min
VLUCHTEN / WEEK
48 Vluchten
STIPTHEID
17 Vluchten/week vertraagd
63% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
194 zitplaatsen/Vlucht
39,845 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
566kg
Business
846kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
15. jul
Op Tijd
LH1497
LIS -> FRA
14. jul
Geland
LH1497
LIS -> FRA
13. jul
Geland
LH1497
LIS -> FRA
12. jul
Geland
LH1497
LIS -> FRA
11. jul
Geannuleerd
LH1497
LIS -> FRA

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Lufthansa als vluchtnummer LH1497. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
14. jul
Geland
LH8301
MLA -> TUN
14. jul
Geland
LH637
RUH -> FRA
14. jul
Geland
LH8358
HEL -> RIX
14. jul
Geland
LH601
IKA -> FRA
14. jul
Geland
LH8483
TPE -> DWC

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.