LATAM Cargo Chile UC2503 (LCO2503)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (2 min te laat).
->
8h 44m
7,451km / 4,599mi
  17 apr 00:17 EDT
17 Apr 00:00
04:17 UTC
17 min te laat
17 Apr 15:02 CEST
17 Apr 15:00
13:02 UTC
2 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
UC / LCO
LAND
Chile
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
A4FC9A
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
okt 2006
17 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Di
DIRECTE AFSTAND
7,451km  4,630mi
WERKELIJKE AFSTAND
7,583km  4,712mi
+1%
VLUCHT TIJD
8 hours 10 min
VLUCHTEN / WEEK
13 Vluchten
STIPTHEID
8 Vluchten/week vertraagd
36% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
100 zitplaatsen/Vlucht
5,713 zitplaatsen/week

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
14. mei
Geland
UC2503
SCL -> MIA
07. mei
Geland
UC2503
SCL -> MIA
01. mei
Geland
UC2503
MIA -> AMS
24. apr
Geland
UC2503
MIA -> AMS
17. apr
Geland
UC2503
MIA -> AMS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
18. mei
Geland
UC1505
EZE -> SCL
18. mei
Onbekend
UC1505
VCP -> EZE
17. mei
Onbekend
UC1504
SID -> GRU
16. mei
Geland
UC1629
MIA -> UIO
16. mei
Geland
UC1524
JFK -> MIA

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.