LATAM Airlines Chile LA3841 (LAN3841)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (24 min eerder).
STM
Santarem
TERMINAL: 1
POORT: 2
->
2h 17m
1,675km / 1,034mi
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 1
  17 apr 04:07 UTC-03
17 Apr 04:15
07:07 UTC
7 min eerder
17 Apr 06:25 UTC-03
17 Apr 06:50
09:25 UTC
24 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
LA / LAN
LAND
Chile
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E49763
ZITPLAATS CONFIGURATIE
174 zitplaatsen
174 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
sep 2011
12 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,675km  1,041mi
VLUCHT TIJD
2 hours 35 min
VLUCHTEN / WEEK
7 Vluchten
STIPTHEID
0 Vluchten/week vertraagd
96% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
164 zitplaatsen/Vlucht
4,937 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
263kg
Eco+
263kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
19. mei
Op Tijd
LA3841
STM -> BSB
18. mei
Geland
LA3841
STM -> BSB
17. mei
Geland
LA3841
STM -> BSB
16. mei
Geland
LA3841
STM -> BSB
15. mei
Geland
LA3841
STM -> BSB

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
19. mei
Live
LA2485
MAD -> LIM
19. mei
Geland
LA801
AKL -> SYD
18. mei
Geland
LA4173
BOG -> BGA
18. mei
Geland
LA1416
GYE -> UIO
18. mei
Geland
LA3648
CGH -> VIX

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.