LATAM Airlines Chile LA3789 (LAN3789)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 26 dagen geleden (16 min eerder).
SDU
Rio de Janeiro
TERMINAL: 1
POORT: 1
->
1h 28m
929km / 573mi
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 1
  25 jun 08:54 UTC-03
25 Jun 08:50
11:54 UTC
4 min te laat
25 jun 10:23 UTC-03
25 Jun 10:40
13:23 UTC
16 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
LA / LAN
LAND
Chile
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E483DD
ZITPLAATS CONFIGURATIE
144 zitplaatsen
144 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
aug 2009
14 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Zo, Ma, Di, Wo, Do
DIRECTE AFSTAND
929km  577mi
WERKELIJKE AFSTAND
983km  610mi
+5%
VLUCHT TIJD
1 hours 52 min
VLUCHTEN / WEEK
65 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
98% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
144 zitplaatsen/Vlucht
40,116 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
354kg
Eco+
366kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
19. jul
Geland
LA3789
SDU -> BSB
17. jul
Geland
LA3789
SDU -> BSB
16. jul
Geland
LA3789
SDU -> BSB
15. jul
Geland
LA3789
SDU -> BSB
12. jul
Geland
LA3789
SDU -> BSB

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
21. jul
Geland
LA2485
MAD -> LIM
21. jul
Geland
LA801
AKL -> SYD
20. jul
Geland
LA2281
CIX -> LIM
20. jul
Geland
LA3648
CGH -> VIX
20. jul
Geland
LA473
SCL -> EZE

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.