LATAM Airlines Chile LA3669 (LAN3669)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 24 dagen geleden (14 min eerder).
PVH
Porto Velho
TERMINAL: 1
POORT: 1
->
2h 29m
1,910km / 1,179mi
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 1
  19 mei 01:40 UTC-04
19 May 01:35
05:40 UTC
5 min te laat
19 May 05:10 UTC-03
19 May 05:25
08:10 UTC
14 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
LA / LAN
LAND
Chile
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E49C07
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,910km  1,187mi
VLUCHT TIJD
2 hours 52 min
VLUCHTEN / WEEK
14 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
95% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
180 zitplaatsen/Vlucht
10,801 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
295kg
Eco+
295kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
13. jun
Op Tijd
LA3669
PVH -> BSB
12. jun
Geland
LA3669
PVH -> BSB
11. jun
Geland
LA3669
PVH -> BSB
10. jun
Geland
LA3669
PVH -> BSB
09. jun
Geland
LA3669
PVH -> BSB

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
13. jun
Live
LA2485
MAD -> LIM
13. jun
Geland
LA801
AKL -> SYD
12. jun
Onbekend
LA9952
SCL -> LSQ
12. jun
Geland
LA2055
LIM -> TBP
12. jun
Geland
LA2026
CUZ -> LIM

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.