LATAM Airlines Chile LA3810 (LAN3810)

24. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 20 dagen geleden (9 min eerder).
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 35
->
1h 31m
1,085km / 670mi
  24 jun 20:49 UTC-03
24 Jun 20:35
23:49 UTC
14 min te laat
24 Jun 22:20 UTC-03
24 Jun 22:30
25. jun 01:20 UTC
9 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
LA / LAN
LAND
Chile
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E49C02
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,085km  674mi
VLUCHT TIJD
1 hours 54 min
VLUCHTEN / WEEK
39 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
91% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
189 zitplaatsen/Vlucht
31,431 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
129kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
14. jul
Geland
LA3810
BSB -> SSA
13. jul
Geland
LA3810
BSB -> SSA
12. jul
Geland
LA3810
BSB -> SSA
11. jul
Geland
LA3810
BSB -> SSA
10. jul
Geland
LA3810
BSB -> SSA

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
15. jul
Live
LA2485
MAD -> LIM
15. jul
Geland
LA801
AKL -> SYD
14. jul
Geland
LA2026
CUZ -> LIM
14. jul
Geland
LA3566
GRU -> NAT
14. jul
Geland
LA3771
CGR -> GRU

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.