KLM Royal Dutch Airlines KL836 (KLM836)

23. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 21 dagen geleden (26 min eerder).
SIN
Singapore
TERMINAL: 1
POORT: C22
->
12h 33m
10,524km / 6,496mi
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 1
POORT: F5
  23 jun 00:55 UTC+08
23 Jun 00:40
22. jun 16:55 UTC
15 min te laat
23 Jun 07:28 CEST
23 Jun 07:55
05:28 UTC
26 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
484560
ZITPLAATS CONFIGURATIE
408 zitplaatsen
34 Business 40 Eco+ 334 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mei 2009
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
10,524km  6,540mi
WERKELIJKE AFSTAND
11,327km  7,039mi
+7%
VLUCHT TIJD
13 hours 17 min
VLUCHTEN / WEEK
13 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
80% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
330 zitplaatsen/Vlucht
18,508 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
1,465kg
Eco+
1,605kg
Business
3,398kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
14. jul
Op Tijd
KL836
DPS -> SIN
14. jul
Geland
KL836
SIN -> AMS
13. jul
Geland
KL836
DPS -> SIN
13. jul
Geland
KL836
SIN -> AMS
12. jul
Geland
KL836
SIN -> AMS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines als vluchtnummer KL836. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
14. jul
Live
KL425
DMM -> AMS
14. jul
Live
KL872
DEL -> AMS
14. jul
Geland
KL428
DXB -> AMS
14. jul
Live
KL878
BOM -> AMS
14. jul
Geland
KL880
BLR -> AMS

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.