KLM Royal Dutch Airlines KL836 (KLM836)

13. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (15 min eerder).
SIN
Singapore
TERMINAL: 1
POORT: C24
->
12h 51m
18,103km / 11,174mi
(Direct: 10,524km, +41%)
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 1
POORT: E17
  13 jun 00:48 UTC+08
13 Jun 00:40
12. jun 16:48 UTC
8 min te laat
13 Jun 07:39 CEST
13 Jun 07:55
05:39 UTC
15 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
484CBB
ZITPLAATS CONFIGURATIE
408 zitplaatsen
34 Business 40 Eco+ 334 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mei 2012
12 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
10,524km  6,540mi
WERKELIJKE AFSTAND
11,318km  7,034mi
+7%
VLUCHT TIJD
13 hours 17 min
VLUCHTEN / WEEK
13 Vluchten
STIPTHEID
2 Vluchten/week vertraagd
83% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
327 zitplaatsen/Vlucht
18,353 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
2,930kg
Eco+
3,210kg
Business
6,796kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
20. jul
Live
KL836
SIN -> AMS
19. jul
Geland
KL836
DPS -> SIN
18. jul
Geland
KL836
DPS -> SIN
18. jul
Geland
KL836
SIN -> AMS
17. jul
Geland
KL836
SIN -> AMS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines als vluchtnummer KL836. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
20. jul
Geannuleerd
KL423
DMM -> AMS
20. jul
Live
KL872
DEL -> AMS
20. jul
Live
KL428
DXB -> AMS
20. jul
Live
KL878
BOM -> AMS
20. jul
Live
KL836
SIN -> AMS

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.