KLM Royal Dutch Airlines KL1840 (KLM1840)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (1 min eerder).
NUE
Nurnberg
POORT: A14
->
58m
541km / 334mi
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 2
POORT: A14
  17 apr 10:15 CEST
17 Apr 09:55
08:15 UTC
20 min te laat
17 Apr 11:13 CEST
09:13 UTC
1 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
3C76EF
ZITPLAATS CONFIGURATIE
100 zitplaatsen
12 Business 88 Tweede klasse
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
541km  336mi
WERKELIJKE AFSTAND
627km  389mi
+15%
VLUCHT TIJD
1 hours 20 min
VLUCHTEN / WEEK
28 Vluchten
STIPTHEID
8 Vluchten/week vertraagd
70% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
99 zitplaatsen/Vlucht
11,899 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
111kg
Eco+
118kg
Business
118kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
28. mei
Geland
KL1840
NUE -> AMS
27. mei
Geland
KL1840
NUE -> AMS
26. mei
Geland
KL1840
NUE -> AMS
25. mei
Geland
KL1840
NUE -> AMS
24. mei
Geland
KL1840
NUE -> AMS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines als vluchtnummer KL1840. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
28. mei
Geland
KL425
DMM -> AMS
28. mei
Geland
KL872
DEL -> AMS
28. mei
Geland
KL878
BOM -> AMS
28. mei
Geland
KL836
SIN -> AMS
27. mei
Geland
KL604
LAX -> AMS

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.