KLM Royal Dutch Airlines KL425 (KLM425)

09. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (6 min eerder).
DMM
Dammam
POORT: 23
->
6h 34m
4,709km / 2,907mi
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: F9
  09 jun 02:24 UTC+03
08. jun 23:24 UTC
op tijd
09 jun 07:58 CEST
09 Jun 08:05
05:58 UTC
6 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
484F72
ZITPLAATS CONFIGURATIE
292 zitplaatsen
30 Business 40 Eco+ 222 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
feb 2012
12 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
3x per week
Zo, Wo, Vr
DIRECTE AFSTAND
4,709km  2,926mi
WERKELIJKE AFSTAND
4,731km  2,940mi
+0%
VLUCHT TIJD
6 hours 40 min
VLUCHTEN / WEEK
6 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
87% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
287 zitplaatsen/Vlucht
6,888 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
678kg
Eco+
765kg
Business
1,520kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
14. jul
Live
KL425
DMM -> AMS
13. jul
Geland
KL425
RUH -> DMM
13. jul
Geland
KL425
AMS -> RUH
12. jul
Geland
KL425
DMM -> AMS
11. jul
Geland
KL425
RUH -> DMM

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines als vluchtnummer KL425. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
14. jul
Live
KL425
DMM -> AMS
14. jul
Live
KL872
DEL -> AMS
14. jul
Geland
KL428
DXB -> AMS
14. jul
Live
KL878
BOM -> AMS
14. jul
Geland
KL880
BLR -> AMS

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.