KLM Royal Dutch Airlines KL1042 (KLM1042)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (op tijd).
->
45m
442km / 273mi
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 2
POORT: D16
  17 apr 09:40 BST
17 Apr 09:15
08:40 UTC
25 min te laat
17 Apr 11:25 CEST
09:25 UTC
op tijd
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
48455A
ZITPLAATS CONFIGURATIE
180 zitplaatsen
180 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mei 2008
16 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr
DIRECTE AFSTAND
442km  274mi
WERKELIJKE AFSTAND
489km  303mi
+10%
VLUCHT TIJD
1 hours 11 min
VLUCHTEN / WEEK
45 Vluchten
STIPTHEID
10 Vluchten/week vertraagd
78% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
159 zitplaatsen/Vlucht
30,849 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
61kg
Business
92kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
28. mei
Geland
KL1042
BHX -> AMS
27. mei
Geland
KL1042
BHX -> AMS
25. mei
Geland
KL1042
BHX -> AMS
24. mei
Geland
KL1042
BHX -> AMS
23. mei
Geland
KL1042
BHX -> AMS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines als vluchtnummer KL1042. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
28. mei
Geland
KL425
DMM -> AMS
28. mei
Geland
KL872
DEL -> AMS
28. mei
Geland
KL878
BOM -> AMS
28. mei
Geland
KL836
SIN -> AMS
27. mei
Geland
KL604
LAX -> AMS

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.