KLM Royal Dutch Airlines KL425 (KLM425)

08. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (15 min eerder).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 2
POORT: E24
->
5h 27m
6,396km / 3,948mi
(Direct: 4,645km, +27%)
RUH
Riyadh
TERMINAL: 3
  08 jun 16:12 CEST
08 Jun 15:45
14:12 UTC
27 min te laat
08 Jun 22:39 UTC+03
08 Jun 22:55
19:39 UTC
15 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
484F72
ZITPLAATS CONFIGURATIE
292 zitplaatsen
30 Business 40 Eco+ 222 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
feb 2012
12 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
3x per week
Zo, Wo, Vr
DIRECTE AFSTAND
4,645km  2,886mi
WERKELIJKE AFSTAND
4,930km  3,064mi
+6%
VLUCHT TIJD
6 hours 12 min
VLUCHTEN / WEEK
7 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
51% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
286 zitplaatsen/Vlucht
8,300 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
669kg
Eco+
755kg
Business
1,500kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. jul
Op Tijd
KL425
DMM -> AMS
22. jul
Op Tijd
KL425
RUH -> DMM
22. jul
Vertraagd
KL425
AMS -> RUH
21. jul
Geland
KL425
DMM -> AMS
19. jul
Geland
KL425
DMM -> AMS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines als vluchtnummer KL425. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
KL423
DMM -> AMS
22. jul
Geland
KL872
DEL -> AMS
22. jul
Geland
KL428
DXB -> AMS
22. jul
Onbekend
KL878
BOM -> AMS
22. jul
Geland
KL880
BLR -> AMS

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.