KLM Royal Dutch Airlines KL1037 (KLM1037)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 27 dagen geleden (14 min eerder).
AMS
Amsterdam
POORT: D6
->
50m
513km / 316mi
(Direct: 487km, +5%)
MAN
Manchester
TERMINAL: 2
POORT: A1
  25 jun 18:55 CEST
25 Jun 18:40
16:55 UTC
15 min te laat
25 Jun 18:45 BST
25 Jun 19:00
17:45 UTC
14 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
48548D
ZITPLAATS CONFIGURATIE
88 zitplaatsen
88 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
feb 2017
7 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Za
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
558km  346mi
+14%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
72 Vluchten
STIPTHEID
29 Vluchten/week vertraagd
59% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
175 zitplaatsen/Vlucht
54,466 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
204kg
Eco+
107kg
Business
107kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
22. jul
Geland
KL1037
AMS -> MAN
21. jul
Geland
KL1037
AMS -> MAN
19. jul
Geannuleerd
KL1037
AMS -> MAN
18. jul
Geland
KL1037
AMS -> MAN
17. jul
Geland
KL1037
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines als vluchtnummer KL1037. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. jul
Geland
KL425
DMM -> AMS
23. jul
Geland
KL872
DEL -> AMS
23. jul
Geland
KL428
DXB -> AMS
23. jul
Geland
KL878
BOM -> AMS
23. jul
Geland
KL836
SIN -> AMS

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.