JetBlue Airways B61189 (JBU1189)

18. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 2 maanden geleden (43 min eerder).
JFK
New York
TERMINAL: 5
POORT: 17
->
5h 19m
3,932km / 2,427mi
SAN
San Diego
TERMINAL: 2
POORT: 33
  18 mei 16:11 EDT
18 May 15:59
20:11 UTC
12 min te laat
18 mei 18:31 PDT
18 May 19:15
19. mei 01:31 UTC
43 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
B6 / JBU
LAND
United States
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
AD9AC9
ZITPLAATS CONFIGURATIE
159 zitplaatsen
16 Business 143 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jan 2017
7 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr
DIRECTE AFSTAND
3,932km  2,443mi
WERKELIJKE AFSTAND
4,043km  2,512mi
+2%
VLUCHT TIJD
5 hours 59 min
VLUCHTEN / WEEK
46 Vluchten
STIPTHEID
12 Vluchten/week vertraagd
73% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
177 zitplaatsen/Vlucht
34,772 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
575kg
Eco+
711kg
Business
1,626kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
22. jul
Geland
B61189
JFK -> SAN
21. jul
Geland
B61189
JFK -> SAN
20. jul
Geland
B61189
JFK -> SAN
19. jul
Geland
B61189
JFK -> SAN
18. jul
Geland
B61189
JFK -> SAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door JetBlue Airways als vluchtnummer B61189. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
B62523
DCA -> MCO
22. jul
Geland
B6711
JFK -> LAS
22. jul
Geland
B62501
FLL -> LAX
22. jul
Geland
B6168
PUJ -> JFK
22. jul
Geland
B62459
BOS -> PHL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.