Yunnan Hongtu Airlines A67133 (HTU7133)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 26 dagen geleden (29 min eerder).
KMG
Kunming
POORT: 319
->
1h 37m
1,208km / 745mi
(Direct: 1,079km, +10%)
CSX
Changsha
TERMINAL: 2
POORT: 319
  25 jun 06:52 CST
25 Jun 06:40
24. jun 22:52 UTC
12 min te laat
25 Jun 08:30 CST
25 Jun 09:00
00:30 UTC
29 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
A6 / HTU
LAND
China
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
781C64
ZITPLAATS CONFIGURATIE
170 zitplaatsen
8 Business 162 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
aug 2021
2 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
3x per week
Zo, Di, Do
DIRECTE AFSTAND
1,079km  670mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,138km  707mi
+5%
VLUCHT TIJD
2 hours 3 min
VLUCHTEN / WEEK
81 Vluchten
STIPTHEID
18 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
166 zitplaatsen/Vlucht
57,622 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
310kg
Business
297kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
09. jul
Geland
A67133
CSX -> SHE
09. jul
Geland
A67133
KMG -> CSX
06. jul
Geland
A67133
CSX -> SHE
06. jul
Geland
A67133
KMG -> CSX
04. jul
Geland
A67133
KMG -> CSX

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
21. jul
Geland
A67237
WUX -> TEN
21. jul
Geland
A67145
KMG -> NTG
21. jul
Geland
A67229
WUX -> TLQ
21. jul
Geland
A67249
CSX -> TNA
21. jul
Geland
A67129
KMG -> KHN

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.