Hongtu Airlines A67138 (OTC7138)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 26 dagen geleden (14 min eerder).
CSX
Changsha
TERMINAL: 2
POORT: B,C
->
1h 37m
683km / 421mi
(Direct: 1,079km, +-57%)
  25 jun 06:38 CST
25 Jun 06:30
24. jun 22:38 UTC
8 min te laat
25 Jun 08:15 CST
25 Jun 08:30
00:15 UTC
14 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
A6 / OTC
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
7817BA
ZITPLAATS CONFIGURATIE
170 zitplaatsen
8 Business 162 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
sep 2019
4 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,079km  670mi
VLUCHT TIJD
2 hours 2 min
VLUCHTEN / WEEK
81 Vluchten
STIPTHEID
28 Vluchten/week vertraagd
65% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
166 zitplaatsen/Vlucht
58,216 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
310kg
Business
297kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
22. jul
Op Tijd
A67138
CSX -> KMG
21. jul
Geland
A67138
CSX -> KMG
20. jul
Geland
A67138
CSX -> KMG
19. jul
Geland
A67138
CSX -> KMG
18. jul
Geland
A67138
CSX -> KMG

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
21. jul
Geland
A67237
WUX -> TEN
21. jul
Geland
A67145
KMG -> NTG
21. jul
Geland
A67229
WUX -> TLQ
21. jul
Geland
A67117
KMG -> CSX
21. jul
Geland
A67138
CSX -> KMG

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.