GOL Transportes Aéreos G32129 (GLO2129)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (31 min eerder).
JDO
Juazeiro Do Norte
TERMINAL: T1
POORT: 2
->
1h 50m
1,347km / 831mi
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 1
  19 mei 02:52 UTC-03
19 May 02:55
05:52 UTC
2 min eerder
19 May 04:43 UTC-03
19 May 05:15
07:43 UTC
31 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
G3 / GLO
LAND
Brazil
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E48DB1
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mrt 2013
11 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
4x per week
Zo, Di, Do, Za
DIRECTE AFSTAND
1,347km  837mi
VLUCHT TIJD
2 hours 20 min
VLUCHTEN / WEEK
4 Vluchten
STIPTHEID
0 Vluchten/week vertraagd
100% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
184 zitplaatsen/Vlucht
3,141 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
195kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
24. jun
Geland
G32129
JDO -> BSB
23. jun
Geland
G32129
JDO -> BSB
21. jun
Geland
G32129
JDO -> BSB
19. jun
Geland
G32129
JDO -> BSB
17. jun
Geland
G32129
JDO -> BSB

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
G31780
GIG -> SSA
24. jun
Geland
G31130
CGH -> CWB
24. jun
Geland
G31137
CWB -> CGH
24. jun
Geland
G31710
BSB -> FOR
24. jun
Geland
G31050
CGH -> SDU

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.