GOL Transportes Aéreos G31409 (GLO1409)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 24 dagen geleden (1 u 19 min te laat).
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 4
->
1h 15m
855km / 528mi
GRU
Sao Paulo
TERMINAL: 2
POORT: 4
  19 mei 08:04 UTC-03
19 May 06:15
11:04 UTC
1 u 49 min te laat
19 May 09:19 UTC-03
19 May 08:00
12:19 UTC
1 u 19 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
G3 / GLO
LAND
Brazil
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E497E6
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
855km  531mi
WERKELIJKE AFSTAND
921km  572mi
+7%
VLUCHT TIJD
1 hours 46 min
VLUCHTEN / WEEK
68 Vluchten
STIPTHEID
2 Vluchten/week vertraagd
97% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
195 zitplaatsen/Vlucht
56,589 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
113kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
04. jun
Geland
G31409
BSB -> GRU
03. jun
Geland
G31409
BSB -> GRU
02. jun
Geland
G31409
BSB -> GRU
01. jun
Geland
G31409
BSB -> GRU
31. mei
Geland
G31409
BSB -> GRU

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
12. jun
Onbekend
G31130
CGH -> CWB
12. jun
Live
G31739
GIG -> FOR
12. jun
Live
G31137
CWB -> CGH
12. jun
Live
G31780
GIG -> SSA
12. jun
Live
G31710
BSB -> FOR

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.