GOL Transportes Aéreos G31924 (GLO1924)

24. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 20 dagen geleden (5 min eerder).
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 10
->
1h 35m
1,085km / 670mi
  24 jun 09:08 UTC-03
24 Jun 08:55
12:08 UTC
13 min te laat
24 Jun 10:44 UTC-03
24 Jun 10:50
13:44 UTC
5 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
G3 / GLO
LAND
Brazil
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E49406
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2018
6 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,085km  674mi
VLUCHT TIJD
1 hours 54 min
VLUCHTEN / WEEK
39 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
91% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
189 zitplaatsen/Vlucht
31,431 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
170kg
Eco+
181kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
15. jul
Op Tijd
G31924
BSB -> SSA
14. jul
Geland
G31924
BSB -> SSA
13. jul
Geland
G31924
BSB -> SSA
12. jul
Geland
G31924
BSB -> SSA
11. jul
Geland
G31924
BSB -> SSA

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door GOL Transportes Aéreos als vluchtnummer G31924. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
14. jul
Geland
G32028
GIG -> FLN
14. jul
Geland
G31137
CWB -> CGH
14. jul
Geland
G31780
GIG -> SSA
14. jul
Geland
G31558
CGH -> REC
14. jul
Geland
G31740
BSB -> MAO

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.