Corendon Airlines XC7069 (CAI7069)

26. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 18 dagen geleden (13 min te laat).
->
3h 11m
2,491km / 1,537mi
DLM
Dalaman
TERMINAL: 0
  26 jun 06:22 CEST
26 Jun 05:50
04:22 UTC
32 min te laat
26 jun 10:33 UTC+03
26 Jun 10:20
07:33 UTC
13 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
XC / CAI
LAND
Turkey
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4D21D4
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
feb 2007
17 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Di
DIRECTE AFSTAND
2,491km  1,548mi
VLUCHT TIJD
3 hours 38 min
VLUCHTEN / WEEK
4 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
66% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
180 zitplaatsen/Vlucht
3,250 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
636kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
10. jul
Geland
XC7069
BRU -> DLM
03. jul
Geland
XC7069
BRU -> DLM
26. jun
Geland
XC7069
BRU -> DLM
19. jun
Geland
XC7069
BRU -> DLM
12. jun
Geland
XC7069
BRU -> DLM

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
15. jul
Live
XC8318
SVO -> AYT
15. jul
Live
XC9016
CGN -> AYT
15. jul
Live
XC8070
UFA -> AYT
15. jul
Onbekend
XC8201
AYT -> NQZ
15. jul
Live
XC8194
SVX -> AYT

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.