Corendon Airlines XC7028 (CAI7028)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 26 dagen geleden (46 min te laat).
AYT
Antalya
TERMINAL: 2
POORT: 253
->
3h 33m
2,600km / 1,604mi
  25 jun 22:42 UTC+03
25 Jun 21:25
19:42 UTC
1 u 17 min te laat
26 jun 01:16 CEST
26 Jun 00:30
25. jun 23:16 UTC
46 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
XC / CAI
LAND
Turkey
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4D22A3
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2014
10 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Ma
DIRECTE AFSTAND
2,600km  1,615mi
WERKELIJKE AFSTAND
2,734km  1,699mi
+5%
VLUCHT TIJD
4 hours 5 min
VLUCHTEN / WEEK
18 Vluchten
STIPTHEID
15 Vluchten/week vertraagd
17% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
187 zitplaatsen/Vlucht
14,833 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
786kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
16. jul
Geland
XC7028
AYT -> BRU
09. jul
Geland
XC7028
AYT -> BRU
02. jul
Geland
XC7028
AYT -> BRU
25. jun
Geland
XC7028
AYT -> BRU
18. jun
Geland
XC7028
AYT -> BRU

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
XC2206
ASR -> NUE
22. jul
Live
XC8318
SVO -> AYT
22. jul
Geland
XC8070
UFA -> AYT
22. jul
Onbekend
XC8201
AYT -> NQZ
22. jul
Geland
XC8194
SVX -> AYT

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.