Condor DE1425 (CFG1425)

22. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (op tijd).
AGP
Malaga
POORT: D48
->
2h 37m
2,004km / 1,237mi
(Direct: 1,819km, +9%)
FRA
Frankfurt
TERMINAL: 1
POORT: D48
  22 jun 08:48 CEST
22 Jun 08:25
06:48 UTC
23 min te laat
22 Jun 11:25 CEST
09:25 UTC
op tijd
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
DE / CFG
LAND
Germany
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
3C6465
ZITPLAATS CONFIGURATIE
180 zitplaatsen
180 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
sep 1998
25 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,819km  1,130mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,961km  1,218mi
+7%
VLUCHT TIJD
3 hours 0 min
VLUCHTEN / WEEK
23 Vluchten
STIPTHEID
9 Vluchten/week vertraagd
59% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
181 zitplaatsen/Vlucht
17,749 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
267kg
Eco+
267kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
24. jul
Gepland
DE1425
AGP -> FRA
22. jul
Op Tijd
DE1425
AGP -> FRA
21. jul
Geland
DE1425
AGP -> FRA
20. jul
Geland
DE1425
AGP -> FRA
19. jul
Geland
DE1425
AGP -> FRA

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Condor als vluchtnummer DE1425. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
21. jul
Geland
DE2029
SEA -> FRA
21. jul
Geland
DE2403
YYZ -> FRA
21. jul
Geland
DE2403
YYZ -> FRA
21. jul
Geland
DE2085
SFO -> FRA
21. jul
Geland
DE2091
PDX -> FRA

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.