China Southern Airlines CZ3717 (CSN3717)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (18 min eerder).
CSX
Changsha
TERMINAL: 2
POORT: 25
->
1h 57m
1,293km / 798mi
PKX
Beijing
TERMINAL: T2
POORT: 25
  19 mei 09:49 CST
19 May 09:30
01:49 UTC
19 min te laat
19 mei 11:46 CST
19 May 12:05
03:46 UTC
18 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
CZ / CSN
LAND
China
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
7802ED
ZITPLAATS CONFIGURATIE
179 zitplaatsen
12 Business 167 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mrt 2007
17 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,293km  803mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,332km  827mi
+3%
VLUCHT TIJD
2 hours 23 min
VLUCHTEN / WEEK
113 Vluchten
STIPTHEID
29 Vluchten/week vertraagd
73% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
166 zitplaatsen/Vlucht
80,422 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
255kg
Business
433kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
25. jun
Geannuleerd
CZ3717
CSX -> PKX
24. jun
Geland
CZ3717
CSX -> PKX
23. jun
Geland
CZ3717
CSX -> PKX
22. jun
Geland
CZ3717
CSX -> PKX
21. jun
Geland
CZ3717
CSX -> PKX

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
25. jun
Geland
CZ6101
SHE -> PKX
25. jun
Geland
CZ3384
NNY -> CAN
25. jun
Geland
CZ3117
WUH -> PKX
25. jun
Geland
CZ6857
KHG -> SZX
25. jun
Geland
CZ3911
SZX -> WUH

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.