British Airways BA262 (BAW262)

13. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (17 min eerder).
RUH
Riyadh
TERMINAL: 2
->
6h 22m
6,586km / 4,065mi
(Direct: 4,946km, +24%)
LHR
London
TERMINAL: 5
POORT: 5
CHECK-IN: 10
  13 jun 00:54 UTC+03
13 Jun 00:35
12. jun 21:54 UTC
19 min te laat
13 Jun 05:17 BST
13 Jun 05:35
04:17 UTC
17 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
BA / BAW
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4005B9
ZITPLAATS CONFIGURATIE
235 zitplaatsen
8 Eerste klasse 49 Business 40 Eco+ 138 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
okt 1996
27 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
4,946km  3,073mi
VLUCHT TIJD
7 hours 0 min
VLUCHTEN / WEEK
28 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
90% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
298 zitplaatsen/Vlucht
35,815 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
1,702kg
Eco+
2,206kg
Business
4,516kg
Eerste klasse
5,386kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
24. jul
Gepland
BA262
RUH -> LHR
23. jul
Op Tijd
BA262
RUH -> LHR
22. jul
Geland
BA262
RUH -> LHR
21. jul
Geland
BA262
RUH -> LHR
20. jul
Geland
BA262
RUH -> LHR

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door British Airways als vluchtnummer BA262. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
BA8
HND -> LHR
22. jul
Geland
BA124
BAH -> LHR
22. jul
Geland
BA126
DOH -> LHR
22. jul
Geland
BA262
RUH -> LHR
22. jul
Geland
BA106
DXB -> LHR

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.