British Airways BA262 (BAW262)

24. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 20 dagen geleden (11 min eerder).
RUH
Riyadh
TERMINAL: 2
->
6h 13m
4,946km / 3,053mi
LHR
London
TERMINAL: 5
POORT: 5
CHECK-IN: 10
  24 mei 01:09 UTC+03
24 May 00:35
23. mei 22:09 UTC
34 min te laat
24 May 05:23 BST
24 May 05:35
04:23 UTC
11 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
BA / BAW
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4005BF
ZITPLAATS CONFIGURATIE
235 zitplaatsen
8 Eerste klasse 49 Business 40 Eco+ 138 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mrt 1997
27 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
4,946km  3,073mi
WERKELIJKE AFSTAND
5,278km  3,280mi
+6%
VLUCHT TIJD
7 hours 0 min
VLUCHTEN / WEEK
28 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
88% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
302 zitplaatsen/Vlucht
36,341 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
1,702kg
Eco+
2,206kg
Business
4,516kg
Eerste klasse
5,386kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
15. jun
Gepland
BA262
RUH -> LHR
14. jun
Vertraagd
BA262
RUH -> LHR
13. jun
Geland
BA262
RUH -> LHR
12. jun
Geland
BA262
RUH -> LHR
11. jun
Geland
BA262
RUH -> LHR

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door British Airways als vluchtnummer BA262. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
13. jun
Live
BA8
HND -> LHR
13. jun
Geland
BA124
BAH -> LHR
13. jun
Geland
BA126
DOH -> LHR
13. jun
Geland
BA262
RUH -> LHR
13. jun
Geland
BA106
DXB -> LHR

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.