British Airways BA2541 (BAW2541)

20. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 23 dagen geleden (12 min eerder).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: D22
->
44m
364km / 225mi
LGW
London
TERMINAL: S
POORT: S
  20 mei 11:17 CEST
20 May 10:55
09:17 UTC
22 min te laat
20 May 11:02 BST
20 May 11:15
10:02 UTC
12 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
BA / BAW
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
406B82
ZITPLAATS CONFIGURATIE
177 zitplaatsen
177 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mei 2002
22 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
4x per week
Zo, Ma, Di, Wo
DIRECTE AFSTAND
364km  226mi
WERKELIJKE AFSTAND
415km  257mi
+14%
VLUCHT TIJD
1 hours 16 min
VLUCHTEN / WEEK
51 Vluchten
STIPTHEID
14 Vluchten/week vertraagd
72% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
170 zitplaatsen/Vlucht
36,927 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
59kg
Business
88kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
12. jun
Geland
BA2541
AMS -> LGW
11. jun
Geland
BA2541
AMS -> LGW
10. jun
Geland
BA2541
AMS -> LGW
06. jun
Geland
BA2541
AMS -> LGW
05. jun
Geland
BA2541
AMS -> LGW

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
13. jun
Live
BA8
HND -> LHR
13. jun
Live
BA124
BAH -> LHR
13. jun
Live
BA126
DOH -> LHR
13. jun
Live
BA262
RUH -> LHR
13. jun
Live
BA106
DXB -> LHR

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.