British Airways BA2541 (BAW2541)

16. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (1 u 43 min te laat).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: D22
->
52m
364km / 225mi
LGW
London
TERMINAL: S
POORT: S
  16 apr 13:06 CEST
16 Apr 10:55
11:06 UTC
2 u 11 min te laat
16 Apr 12:58 BST
16 Apr 11:15
11:58 UTC
1 u 43 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
BA / BAW
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
406B5A
ZITPLAATS CONFIGURATIE
197 zitplaatsen
24 Business 173 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
okt 2002
21 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
4x per week
Zo, Ma, Di, Wo
DIRECTE AFSTAND
364km  226mi
WERKELIJKE AFSTAND
408km  253mi
+12%
VLUCHT TIJD
1 hours 16 min
VLUCHTEN / WEEK
52 Vluchten
STIPTHEID
12 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
170 zitplaatsen/Vlucht
37,924 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
66kg
Business
99kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
22. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
21. mei
Geannuleerd
BA2541
AMS -> LGW
20. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
16. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. mei
Geland
BA8
HND -> LHR
24. mei
Geland
BA126
DOH -> LHR
24. mei
Geland
BA124
BAH -> LHR
24. mei
Geland
BA262
RUH -> LHR
24. mei
Geland
BA106
DXB -> LHR

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.