British Airways BA2541 (BAW2541)

08. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (2 min eerder).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: D22
->
53m
364km / 225mi
LGW
London
TERMINAL: S
POORT: S
  08 apr 11:18 CEST
08 Apr 10:55
09:18 UTC
23 min te laat
08 apr 11:12 BST
08 Apr 11:15
10:12 UTC
2 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
BA / BAW
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4009F9
ZITPLAATS CONFIGURATIE
180 zitplaatsen
180 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mrt 2003
21 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
4x per week
Zo, Ma, Di, Wo
DIRECTE AFSTAND
364km  226mi
WERKELIJKE AFSTAND
411km  255mi
+12%
VLUCHT TIJD
1 hours 16 min
VLUCHTEN / WEEK
52 Vluchten
STIPTHEID
12 Vluchten/week vertraagd
76% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
170 zitplaatsen/Vlucht
37,898 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
66kg
Business
99kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
28. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
27. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
23. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
22. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
21. mei
Geannuleerd
BA2541
AMS -> LGW

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
29. mei
Live
BA8
HND -> LHR
29. mei
Live
BA124
BAH -> LHR
29. mei
Live
BA126
DOH -> LHR
29. mei
Live
BA262
RUH -> LHR
29. mei
Live
BA138
BOM -> LHR

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.