British Airways BA2541 (BAW2541)

02. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (9 min te laat).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: D29
->
45m
364km / 225mi
LGW
London
TERMINAL: S
POORT: S
  02 apr 11:39 CEST
02 Apr 10:55
09:39 UTC
44 min te laat
02 Apr 11:24 BST
02 Apr 11:15
10:24 UTC
9 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
BA / BAW
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4010DD
ZITPLAATS CONFIGURATIE
218 zitplaatsen
218 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
okt 2007
16 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
4x per week
Zo, Ma, Di, Wo
DIRECTE AFSTAND
364km  226mi
WERKELIJKE AFSTAND
408km  253mi
+12%
VLUCHT TIJD
1 hours 16 min
VLUCHTEN / WEEK
52 Vluchten
STIPTHEID
12 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
170 zitplaatsen/Vlucht
37,924 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
66kg
Business
99kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
22. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
21. mei
Geannuleerd
BA2541
AMS -> LGW
20. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
16. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. mei
Geland
BA8
HND -> LHR
24. mei
Geland
BA126
DOH -> LHR
24. mei
Geland
BA124
BAH -> LHR
24. mei
Geland
BA262
RUH -> LHR
24. mei
Geland
BA106
DXB -> LHR

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.