Atlas Air 5Y8793 (GTI8793)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (23 min te laat).
->
2h 38m
1,607km / 992mi
  19 mei 08:35 KST
19 May 07:35
18. mei 23:35 UTC
1 u 0 min te laat
19 mei 10:13 CST
19 May 09:50
02:13 UTC
23 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
5Y / GTI
LAND
United States
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
A4DCA4
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
apr 2000
24 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Vr
DIRECTE AFSTAND
1,607km  998mi
VLUCHT TIJD
3 hours 20 min
VLUCHTEN / WEEK
13 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
76% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
201 zitplaatsen/Vlucht
11,256 zitplaatsen/week

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. jun
Geland
5Y8793
ICN -> CSX
22. jun
Geland
5Y8793
ANC -> ICN
21. jun
Geland
5Y8793
JFK -> ANC
16. jun
Geland
5Y8793
ICN -> CSX
15. jun
Geland
5Y8793
ANC -> ICN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
25. jun
Geland
5Y4542
TAO -> ANC
25. jun
Geland
5Y8452
SZX -> ANC
25. jun
Geland
5Y8049
ICN -> HKG
25. jun
Onbekend
5Y752
SZX -> NRT
25. jun
Geland
5Y8854
XMN -> ANC

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.