American Airlines AA170 (AAL170)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (26 min eerder).
HND
Tokyo
TERMINAL: 3
POORT: 109
->
9h 48m
8,822km / 5,445mi
LAX
Los Angeles
TERMINAL: B
POORT: 155
  17 apr 11:49 JST
17 Apr 11:55
02:49 UTC
5 min eerder
17 apr 05:38 PDT
17 Apr 06:05
12:38 UTC
26 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
AA / AAL
LAND
United States
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
AAF0C6
ZITPLAATS CONFIGURATIE
234 zitplaatsen
20 Business 28 Eco+ 186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
apr 2015
9 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
8,822km  5,482mi
WERKELIJKE AFSTAND
8,986km  5,584mi
+1%
VLUCHT TIJD
10 hours 7 min
VLUCHTEN / WEEK
48 Vluchten
STIPTHEID
2 Vluchten/week vertraagd
95% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
240 zitplaatsen/Vlucht
49,832 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
1,369kg
Eco+
1,628kg
Business
3,951kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
19. mei
Op Tijd
AA170
HND -> LAX
18. mei
Geland
AA170
HND -> LAX
17. mei
Geland
AA170
HND -> LAX
16. mei
Geland
AA170
HND -> LAX
15. mei
Geland
AA170
HND -> LAX

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door American Airlines als vluchtnummer AA170. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
19. mei
Live
AA72
SYD -> LAX
18. mei
Geland
AA807
DFW -> AUS
18. mei
Onbekend
AA192
DFW -> BCN
18. mei
Geland
AA102
DCA -> JAX
18. mei
Live
AA5432
DCA -> DSM

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.