Alitalia AZ1641 (AZA1641)

27. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 28 dagen geleden (4 min te laat).
LIN
Milan
POORT: A8
->
1h 24m
883km / 545mi
  27 mei 14:39 CEST
27 May 14:20
12:39 UTC
19 min te laat
27 mei 16:04 CEST
27 May 16:00
14:04 UTC
4 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
AZ / AZA
LAND
Italy
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4CA783
ZITPLAATS CONFIGURATIE
174 zitplaatsen
174 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
feb 2009
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
883km  548mi
WERKELIJKE AFSTAND
920km  571mi
+4%
VLUCHT TIJD
1 hours 36 min
VLUCHTEN / WEEK
21 Vluchten
STIPTHEID
7 Vluchten/week vertraagd
65% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
154 zitplaatsen/Vlucht
13,738 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
331kg
Eco+
184kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
25. jun
Live
AZ1641
LIN -> BDS
24. jun
Geland
AZ1641
LIN -> BDS
23. jun
Geland
AZ1641
LIN -> BDS
22. jun
Geland
AZ1641
LIN -> BDS
21. jun
Geland
AZ1641
LIN -> BDS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Alitalia als vluchtnummer AZ1641. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
25. jun
Geland
AZ839
RUH -> FCO
25. jun
Geland
AZ769
DEL -> FCO
24. jun
Geland
AZ641
SFO -> FCO
24. jun
Geland
AZ679
GRU -> FCO
24. jun
Geland
AZ603
JFK -> FCO

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.