Air India Express IX1883 (AXB1883)

24. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 29 dagen geleden (28 min eerder).
->
25m
263km / 162mi
  24 jun 13:06 IST
24 Jun 12:55
07:36 UTC
11 min te laat
24 jun 13:32 IST
24 Jun 14:00
08:02 UTC
28 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
801623
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
mei 2019
5 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
263km  163mi
WERKELIJKE AFSTAND
319km  198mi
+21%
VLUCHT TIJD
1 hours 4 min
VLUCHTEN / WEEK
59 Vluchten
STIPTHEID
11 Vluchten/week vertraagd
81% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
84 zitplaatsen/Vlucht
21,368 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
41kg
Business
92kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. jul
Geland
IX1883
HYD -> IXB
23. jul
Geland
IX1883
VGA -> HYD
22. jul
Geland
IX1883
HYD -> IXB
22. jul
Geland
IX1883
VGA -> HYD
21. jul
Geland
IX1883
VGA -> HYD

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Air India Express als vluchtnummer IX1883. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. jul
Geland
IX252
SHJ -> BOM
23. jul
Geland
IX1995
DEL -> SXR
23. jul
Geland
IX997
HYD -> JED
23. jul
Geland
IX195
JAI -> DXB
23. jul
Geland
IX1595
BLR -> GWL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.