Air India Express IX1123 (AXB1123)

07. mrt 2021
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 3 jaren geleden (1 min eerder).
LKO
Lucknow
TERMINAL: 0
->
3h 29m
2,300km / 1,419mi
  07 mrt 16:44 IST
07 Mar 16:35
11:14 UTC
9 min te laat
07 mrt 18:43 UTC+04
14:43 UTC
1 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
8003F1
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2007
17 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
2x per week
Do, Za
VLUCHT TIJD
3 hours 37 min
VLUCHTEN / WEEK
17 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
83% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
171 zitplaatsen/Vlucht
12,500 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
360kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
10. jul
Onbekend
IX1123
CCU -> COK
09. jul
Geland
IX1123
CCU -> BLR
08. jul
Geannuleerd
IX1123
CCU -> COK
07. jul
Geannuleerd
IX1123
CCU -> COK
06. jul
Geland
IX1123
CCU -> COK

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
18. jul
Geland
IX252
SHJ -> BOM
18. jul
Geland
IX195
JAI -> DXB
18. jul
Geland
IX1995
DEL -> SXR
18. jul
Geland
IX997
HYD -> JED
18. jul
Geland
IX1595
BLR -> GWL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.