Air India Express IX517 (AXB517)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (30 min te laat).
->
1h 48m
1,208km / 746mi
  19 mei 06:16 IST
19 May 05:25
00:46 UTC
51 min te laat
19 May 08:05 IST
19 May 07:35
02:35 UTC
30 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
801643
ZITPLAATS CONFIGURATIE
176 zitplaatsen
8 Business 168 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2019
5 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
DIRECTE AFSTAND
1,208km  750mi
VLUCHT TIJD
2 hours 8 min
VLUCHTEN / WEEK
55 Vluchten
STIPTHEID
9 Vluchten/week vertraagd
83% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
216 zitplaatsen/Vlucht
50,984 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
151kg
Business
334kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
25. jun
Op Tijd
IX517
CCU -> IMF
24. jun
Geland
IX517
CCU -> IMF
23. jun
Geland
IX517
CCU -> IMF
22. jun
Geland
IX517
CCU -> IMF
21. jun
Geland
IX517
CCU -> IMF

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Air India Express als vluchtnummer IX517. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
IX252
SHJ -> BOM
24. jun
Geland
IX195
JAI -> DXB
24. jun
Geland
IX1995
DEL -> SXR
24. jun
Geland
IX1711
DEL -> BBI
24. jun
Geland
IX997
HYD -> JED

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.