Air India Express IX1123 (AXB1123)

17. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (12 min eerder).
->
2h 41m
1,893km / 1,168mi
COK
Cochin
TERMINAL: 1
POORT: 1
  17 mei 11:41 IST
17 May 11:25
06:11 UTC
16 min te laat
17 May 14:22 IST
17 May 14:35
08:52 UTC
12 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
80165E
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,893km  1,176mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,986km  1,234mi
+4%
VLUCHT TIJD
3 hours 9 min
VLUCHTEN / WEEK
6 Vluchten
STIPTHEID
2 Vluchten/week vertraagd
70% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
176 zitplaatsen/Vlucht
4,224 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
222kg
Business
491kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
24. jun
Geland
IX1123
CCU -> COK
23. jun
Geland
IX1123
CCU -> COK
22. jun
Geland
IX1123
CCU -> COK
21. jun
Geland
IX1123
CCU -> COK
20. jun
Geland
IX1123
CCU -> COK

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Air India Express als vluchtnummer IX1123. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
IX252
SHJ -> BOM
24. jun
Geland
IX195
JAI -> DXB
24. jun
Geland
IX1995
DEL -> SXR
24. jun
Geland
IX1711
DEL -> BBI
24. jun
Geland
IX997
HYD -> JED

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.