Air India Express IX1882 (AXB1882)

24. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 29 dagen geleden (4 min te laat).
->
32m
238km / 146mi
(Direct: 263km, +-10%)
  24 jun 11:46 IST
24 Jun 11:15
06:16 UTC
31 min te laat
24 Jun 12:19 IST
24 Jun 12:15
06:49 UTC
4 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
801623
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
mei 2019
5 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
263km  163mi
VLUCHT TIJD
1 hours 3 min
VLUCHTEN / WEEK
59 Vluchten
STIPTHEID
11 Vluchten/week vertraagd
81% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
84 zitplaatsen/Vlucht
21,304 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
41kg
Business
92kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA
22. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA
21. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA
20. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA
19. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Air India Express als vluchtnummer IX1882. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. jul
Geland
IX252
SHJ -> BOM
23. jul
Geland
IX1995
DEL -> SXR
23. jul
Geland
IX195
JAI -> DXB
23. jul
Geland
IX997
HYD -> JED
23. jul
Geland
IX1595
BLR -> GWL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.