Air India Express IX1883 (AXB1883)

24. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 28 dagen geleden (18 min eerder).
->
1h 59m
1,894km / 1,169mi
(Direct: 1,465km, +22%)
  24 jun 15:01 IST
24 Jun 14:40
09:31 UTC
21 min te laat
24 Jun 17:01 IST
24 Jun 17:20
11:31 UTC
18 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
801623
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
mei 2019
5 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,465km  910mi
VLUCHT TIJD
2 hours 23 min
VLUCHTEN / WEEK
18 Vluchten
STIPTHEID
7 Vluchten/week vertraagd
64% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
178 zitplaatsen/Vlucht
14,129 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
177kg
Business
392kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. jul
Live
IX1883
HYD -> IXB
23. jul
Geland
IX1883
VGA -> HYD
22. jul
Geland
IX1883
HYD -> IXB
22. jul
Geland
IX1883
VGA -> HYD
21. jul
Geland
IX1883
VGA -> HYD

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Air India Express als vluchtnummer IX1883. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. jul
Geland
IX252
SHJ -> BOM
23. jul
Geland
IX997
HYD -> JED
23. jul
Geland
IX1995
DEL -> SXR
23. jul
Geland
IX195
JAI -> DXB
23. jul
Geland
IX1595
BLR -> GWL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.