Air India Express IX344 (AXB344)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (1 u 5 min te laat).
DXB
Dubai
TERMINAL: 2
POORT: F4
->
3h 31m
2,678km / 1,653mi
  19 mei 05:39 UTC+04
19 May 03:55
01:39 UTC
1 u 44 min te laat
19 mei 10:40 IST
19 May 09:35
05:10 UTC
1 u 5 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
800B9D
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
sep 2016
7 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Zo, Ma, Di, Wo, Vr
DIRECTE AFSTAND
2,678km  1,664mi
WERKELIJKE AFSTAND
2,728km  1,695mi
+1%
VLUCHT TIJD
4 hours 3 min
VLUCHTEN / WEEK
30 Vluchten
STIPTHEID
12 Vluchten/week vertraagd
60% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
185 zitplaatsen/Vlucht
24,176 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
355kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
24. jun
Op Tijd
IX344
DXB -> CCJ
22. jun
Geland
IX344
DXB -> CCJ
20. jun
Geland
IX344
DXB -> CCJ
19. jun
Geland
IX344
DXB -> CCJ
18. jun
Geland
IX344
DXB -> CCJ

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
IX1995
DEL -> SXR
24. jun
Geland
IX1711
DEL -> BBI
24. jun
Geland
IX195
JAI -> DXB
24. jun
Geland
IX997
HYD -> JED
24. jun
Geland
IX252
SHJ -> BOM

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.