Air India Express IX1995 (AXB1995)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (17 min eerder).
DEL
Delhi
TERMINAL: T3
POORT: 42A
->
1h 2m
642km / 396mi
  19 mei 05:49 IST
19 May 05:30
00:19 UTC
19 min te laat
19 mei 06:52 IST
19 May 07:10
01:22 UTC
17 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
801606
ZITPLAATS CONFIGURATIE
176 zitplaatsen
8 Business 168 Tweede klasse
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
642km  399mi
WERKELIJKE AFSTAND
672km  417mi
+4%
VLUCHT TIJD
1 hours 29 min
VLUCHTEN / WEEK
173 Vluchten
STIPTHEID
69 Vluchten/week vertraagd
59% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
191 zitplaatsen/Vlucht
142,023 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
81kg
Business
179kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
25. jun
Op Tijd
IX1995
DEL -> SXR
24. jun
Geland
IX1995
DEL -> SXR
23. jun
Geland
IX1995
DEL -> SXR
22. jun
Geland
IX1995
DEL -> SXR
21. jun
Geland
IX1995
DEL -> SXR

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Air India Express als vluchtnummer IX1995. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
IX252
SHJ -> BOM
24. jun
Geland
IX195
JAI -> DXB
24. jun
Geland
IX1995
DEL -> SXR
24. jun
Geland
IX1711
DEL -> BBI
24. jun
Geland
IX997
HYD -> JED

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.