Air India Express IX1882 (AXB1882)

24. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 29 dagen geleden (3 min eerder).
MAA
Chennai
TERMINAL: 4
->
52m
555km / 342mi
(Direct: 508km, +8%)
  24 jun 09:39 IST
24 Jun 09:20
04:09 UTC
19 min te laat
24 Jun 10:31 IST
24 Jun 10:35
05:01 UTC
3 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
801623
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
mei 2019
5 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Zo, Ma, Za
DIRECTE AFSTAND
508km  315mi
VLUCHT TIJD
1 hours 14 min
VLUCHTEN / WEEK
79 Vluchten
STIPTHEID
24 Vluchten/week vertraagd
69% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
184 zitplaatsen/Vlucht
62,271 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
56kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA
22. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA
21. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA
20. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA
19. jul
Geland
IX1882
HYD -> VGA

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Air India Express als vluchtnummer IX1882. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. jul
Geland
IX252
SHJ -> BOM
23. jul
Geland
IX1995
DEL -> SXR
23. jul
Geland
IX195
JAI -> DXB
23. jul
Geland
IX997
HYD -> JED
23. jul
Geland
IX1595
BLR -> GWL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.