Air France AF1417 (AFR1417)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (1 min te laat).
VLC
Valencia
TERMINAL: 1
POORT: 17
->
1h 59m
1,086km / 670mi
CDG
Paris
TERMINAL: 2G
POORT: N17
  17 apr 12:32 CEST
17 Apr 12:20
10:32 UTC
12 min te laat
17 Apr 14:31 CEST
17 Apr 14:30
12:31 UTC
1 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
AF / AFR
LAND
France
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
398566
ZITPLAATS CONFIGURATIE
100 zitplaatsen
100 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
feb 2009
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,086km  674mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,218km  756mi
+12%
VLUCHT TIJD
2 hours 11 min
VLUCHTEN / WEEK
20 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
95% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
91 zitplaatsen/Vlucht
7,662 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
214kg
Business
276kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. mei
Op Tijd
AF1417
VLC -> CDG
22. mei
Geland
AF1417
VLC -> CDG
21. mei
Geland
AF1417
VLC -> CDG
20. mei
Geland
AF1417
VLC -> CDG
19. mei
Geland
AF1417
VLC -> CDG

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. mei
Geland
AF805
COO -> CDG
23. mei
Live
AF935
TNR -> CDG
23. mei
Geland
AF655
DXB -> CDG
23. mei
Live
AF191
BLR -> CDG
23. mei
Geland
AF217
BOM -> CDG

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.