Air Changan 9H8456 (CGN8456)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (22 min eerder).
HRB
Harbin
POORT: 21
->
3h 24m
2,253km / 1,391mi
CSX
Changsha
TERMINAL: 2
POORT: T2
  17 apr 16:33 CST
17 Apr 16:15
08:33 UTC
18 min te laat
17 Apr 19:57 CST
17 Apr 20:20
11:57 UTC
22 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
9H / CGN
LAND
China
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
780B98
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
aug 2012
11 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
2,253km  1,400mi
VLUCHT TIJD
3 hours 57 min
VLUCHTEN / WEEK
35 Vluchten
STIPTHEID
5 Vluchten/week vertraagd
85% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
178 zitplaatsen/Vlucht
26,835 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
310kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
19. mei
Op Tijd
9H8456
HRB -> CSX
18. mei
Geland
9H8456
HRB -> CSX
17. mei
Geland
9H8456
HRB -> CSX
16. mei
Geland
9H8456
HRB -> CSX
15. mei
Geland
9H8456
HRB -> CSX

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Air Changan als vluchtnummer 9H8456. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
19. mei
Geland
9H8305
XIY -> KMG
19. mei
Geland
9H8327
XIY -> YIH
19. mei
Geland
9H8411
XIY -> HJJ
19. mei
Geland
9H8399
XIY -> TGO
19. mei
Geland
9H8391
XIY -> KWE

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.