Air Arabia Maroc 3O134 (MAC134)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (23 min te laat).
->
2h 35m
1,883km / 1,162mi
  17 apr 12:28 CEST
17 Apr 11:40
10:28 UTC
48 min te laat
17 Apr 14:03 UTC+01
17 Apr 13:40
13:03 UTC
23 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
3O / MAC
LAND
Morocco
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
02012B
ZITPLAATS CONFIGURATIE
174 zitplaatsen
174 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
sep 2011
12 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Zo, Di, Wo, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,883km  1,170mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,954km  1,214mi
+3%
VLUCHT TIJD
3 hours 5 min
VLUCHTEN / WEEK
15 Vluchten
STIPTHEID
6 Vluchten/week vertraagd
62% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
173 zitplaatsen/Vlucht
11,130 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
254kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
18. mei
Live
3O134
BRU -> TNG
16. mei
Geland
3O134
BRU -> TNG
15. mei
Geland
3O134
BRU -> TNG
13. mei
Geland
3O134
BRU -> TNG
12. mei
Geland
3O134
BRU -> TNG

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
18. mei
Geland
3O725
NDR -> TNG
18. mei
Geland
3O438
SAW -> CMN
17. mei
Geland
3O723
AGA -> RBA
17. mei
Geland
3O726
TNG -> NDR
17. mei
Geland
3O456
BGY -> CMN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.