Air Arabia Maroc 3O132 (MAC132)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 19 dagen geleden (36 min te laat).
->
2h 39m
1,871km / 1,155mi
  25 jun 12:32 CEST
25 Jun 11:40
10:32 UTC
52 min te laat
25 Jun 14:11 UTC+01
25 Jun 13:35
13:11 UTC
36 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
3O / MAC
LAND
Morocco
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
45213D
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
sep 2006
17 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,871km  1,162mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,984km  1,233mi
+6%
VLUCHT TIJD
2 hours 59 min
VLUCHTEN / WEEK
23 Vluchten
STIPTHEID
13 Vluchten/week vertraagd
42% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
178 zitplaatsen/Vlucht
17,640 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
488kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
15. jul
Op Tijd
3O132
BRU -> NDR
14. jul
Geland
3O132
BRU -> NDR
13. jul
Geland
3O132
BRU -> NDR
12. jul
Geland
3O132
BRU -> NDR
11. jul
Geland
3O132
BRU -> NDR

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
15. jul
Geland
3O725
NDR -> TNG
15. jul
Live
3O464
BLQ -> CMN
15. jul
Geland
3O438
SAW -> CMN
15. jul
Geland
3O384
AGP -> TTU
14. jul
Geland
3O726
TNG -> NDR

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.